[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Despre Noi” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

Infiintata in 1994, SC PODREG SRL, are deja o adevarata traditie in constructia de case din lemn masiv, cu un portofoliu de peste 300 de proiecte finalizate constand in cabane din lemn masiv sau in sistem de osatura lemn.

Cu sediul pe valea Muresului superior, o zona cu traditie in prelucrarea lemnului, am avut ocazia de a invata tainele mestesugului lemnului de la cei mai buni. Calitatea produselor noastre ne-a recomandat mereu spre noi clienti, atat in Romania cat si in Europa, indeosebi in Franta, unde am finalizat peste 200 de constructii.

Statornici in traditia constructiei din lemn masiv, nu am ezitat in a dezvolta si inova fazele de productie care garanteaza calitatea produsului nostru final. De exemplu, in fabrica Podreg, lemnul utilizat intra intr-un uscator care controleaza automat procesul de uscare, ceea ce garanteaza calitatea si durata de viata a materiei prime. Interioarele sunt realizate cu utilaje de ultima generatie in atelierul nostru de tamplarie. Cu atestat de producator de mobila, aici confectionam dusumeaua viitoarelor case, usi, lambriuri de interior sau exterior, elementi de gard si mobilier. Toate acestea ne recomanda a fi partenerul ideal in constructia unei case de lemn masiv.

Obiectivele noastre pe termen lung urmaresc indeosebi respectarea resursei naturale, pastrarea tehnicilor traditionale de lucru si implementarea responsabila a tehnologiilor inovatoare in procesul de productie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Print Friendly, PDF & Email